dijous, 5 de juliol del 2012

JA ARRIBA TWITTER EN CATALÀ


Twitter ha confirmat oficialment amb una nota al seu centre de traduccions que a partir d'avui es podrà usar oficialment en català. La nota diu que a partir d'avui els usuaris que ho vulguin ja podran fer ús de les noves sis llengües del sistema (català, basc, afrikaans, txec, ucraïnès i grec). Ara queda només que els usuaris que han participat en el procés de traducció, i que ja fa uns dies que poden accedir-hi en català, responguin en una enquesta si la versió ja és a punt.

Així ho explica en el seu bloc Albert Cuesta, l'impulsor de la campanya per al Twitter en català. 'Twitter considera que la traducció de la web al català ha assolit el percentatge necessari per obrir-la al públic el dia 5 de juny (hora de San Francisco). Tanmateix, la decisió final queda en mans dels participants en la traducció, que han de votar mitjançant aquesta enquesta', explica Cuesta.

Ara, sembla que dels sis idiomes que s'havien anunciat n'hi ha dos, el basc i l'afrikaans, que encara no han assolit el percentatge mínim de traducció necessari perquè ja es pugui implementar.

Així doncs, és només qüestió d'unes hores que, per fi, el Twitter sigui també en català. Cal tenir en compte que Twitter té la seu a Califòrnia i el canvi de dia es farà seguint l'horari de la costa oest dels Estats Units.

Els usuaris que vulguin usar el Twitter en català hauran d'accedir al menú de preferències i canviar la llengua preferida.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada